Home / Aktuelnosti / Saopćenje o prosječnoj isplaćenoj mjesečnoj neto/bruto plaći zaposlenih u FBiH za septembar/rujan 2020. godine

Saopćenje o prosječnoj isplaćenoj mjesečnoj neto/bruto plaći zaposlenih u FBiH za septembar/rujan 2020. godine

U “Službenim novinama FBiH”, broj 84/20 od 18.11.2020. godine objavljeno je Saopćenje o prosječnoj isplaćenoj mjesečnoj neto/bruto plaći zaposlenih u FBiH za septembar 2020. godine, kao i Saopćenje o prosječnoj isplaćenoj mjesečnoj bruto plaći zaposlenih u Federaciji Bosne i Hercegovine za period januar- septembar 2020.godine.

Prosječna isplaćena mjesečna neto plaća po zaposlenom ostvarena u Federaciji Bosne i Hercegovine za septembar/rujan 2020. godine iznosi 961 KM.

Prosječna isplaćena mjesečna bruto plaća po zaposlenom ostvarena u Federaciji Bosne i Hercegovine za septembar 2020. godine iznosi 1.480 KM.

Prosječna isplaćena mjesečna neto plaća po zaposlenom ostvarena u Federaciji Bosne i Hercegovine za period januar – septembar 2020. godine iznosi 950 KM.

Prosječna isplaćena mjesečna bruto plaća po zaposlenom ostvarena u Federaciji Bosne i Hercegovine za period januar – septembar 2020. godine iznosi 1.463 KM.

About FEB dd

Pročitajte i ...

Javni poziv za dodjelu sredstava pomoći privrednim subjektima u svrhu refundacije uplaćenih poreza i doprinosa na plaću i iz plaće zaposlenika

Vlada Tuzlanskog Kantona je objavila Javni poziv za dodjelu sredstava pomoći privrednim subjektima u svrhu …